God morgon!

Här hemma startar jag min dag med en stor kopp te. Min hals är tjock och kliar. Inte alls vad jag har tid med idag, eller i helgen heller för den delen. 

 
Idag äter hela familjen frukost hemma. Det är mysigt. För maken och Vilja blir det som en extra ledig dag, för Meja och Ninja blir det som en kureringsdag.
Ska strax koka lite ägg, göra i ordning smoothies till hela familjen och duka fram all annat frukost. 

Sen behöver jag börja göra mig i ordning. Idag är det dags att säga farväl till Margaretha. 
Jag ska gå på min allra första begravning. Jag är rädd. För jag vet ju faktiskt inte vad som händer under en begravning. Men jag vet att det kommer bli ett fint farväl. Margaretha var en älskad kvinna!

Hoppas att ni läsare får er en trevlig fredag!

En febrig Meja

Förskolan ringde..Meja hade säckat ihop med feber på soffan. Meja som alltid är aktiv till 100% på förskolan blev tempad. 38.1 grad feber sa personalen. Så jag fick snällt väcka en soovande Ninja för att ta  mig till förskolan.

På förskolan låg Meja kvar nedbäddad i soffan och orkade inte göra mycket enligt dem. Men så fort jag klev in genom dörren skulle hon genast flyga upp ur soffan och klä på sig sina ytterkläder. 

Hemma satte jag henne på köksbänken för att ta tempen på henne. 37.3 hade hon då. Så ingen direkt feber så. 
Hon tog med sig tallriken med bullar och gick ut i vardagsrummet. Så fick de dricka och bulle till mellis framför Disney Junior. Honär ganska pigg jämfört med hur hon såg ut på förskolan. 

Men hostar ganska mycket. Så nu ger jag henne mer medicin än den dagliga dosen medicin hon ska ha. Så får vi hoppas att hon snart är pigg och kry igen!

 

Dagens lunch

Jag och Ninja har precis ätit lunch. Inte för att mini åt så mycket, men ja. Det får ta den tid det tar.
Jag serverade i alla fall kesoplättar med bananpengar.

 
Väldigt gott och väldigt nyttigt faktiskt. Jag blir mätt på två plättar och en banan. 
Och till det så drack jag ett glas Loka med smak av smultron/lime.

Så nu ska vi bädda ner oss i sängen och sova middag.