Vi firar en underbar 70åring

Idag ska vi fira en underbar 70åring. Nämligen allas vår Mummi!

Mummi, som är Rickards mormor, finns för honom, för barnen och för mig. Det är något som betyder väldigt mycket för mig. Den starka kvinna, trots sina krämpor, ställer upp i vått och torrt! 

Det går egentligen inte att beskriva Mummi i ord. Hon måste upplevas!
Hon är en av två äldrekvinnorna i min omgivning som jag ser upp till, för hon delar samma plats som min egna mormor!

Så efter jobbet hämtar jag upp maken på sitt jobb, tjejerna på fritids och förskolan, låter tjejerna byta om, så åker vi direkt ut till Mummi och Ukki och firar denna underbara kvinna! För underbar är bara ett litet ord om allt hon är!

Gratulerar Mummi (Eila) på din dag! Vi ses i eftermiddag sen älskade du!

 

Snö

Det är dagar som dessa då jag absolut inte vill gå till jobbet. Hur mycket jag än älskar mitt jobb!
Men att vara hemma med barnen och leka i snö. Det slår allt!


Under natten har det kommit snö. Inte så mycket egentligen, men lagom nog för att kunna åka lite stjärtlapp och bara mysa runt ute! Inte är det så kallt heller idag.

Som tur är så är det kort dag idag. Får hämta tjejerna redan vid halv två, två, beroende på när jag kommer från stan. Är ju säkert en hel del som slutar klockan 13.00 idag också!

Arbetsdag done

Sitter här i soffan och kopplar av efter en lång arbetsdag. Det var en riktigt lugn dag, vilket innebär att det blir ganska så tråkigt vissa stunder. Då är det skönt att komma hem till en Latte Macchiato Caramel och njuta i soffan med barnen!

 
Planen var att åka och handla lite. Men maken blev inringd på något jobb. Tydligen någon vattenläcka som behövdes ses över, som inte kunde vänta tills i morgon!
Jaja, det är ju tur att han trivs med sitt jobb så.. Jag får handla när han kommer hem sen!

Inte mig emot, efter jag får njuta av det lugna en stund! Middagen fixar han när han kommer hem sen. Det är vardagslyx för min del!

Imorgon är det återigen dags för arbete. Dock bara till klockan 13.00! Sen blir det två dagars ledighet innan en arbetsdag till för denna vecka!