På vårdcentralen

Blev en snabbvisit på vårdcentralen med Meja idag.

 
I söndags så ramlade hon med cykeln och skrapade upp en bra bit av underarmen, strax vid armbågen. Det har inte gjort annat än att varat från såret nu. Så mycket att vi behövt byta kompress två gånger om dagen. 

När jag då var på apoteket så tyckte hon nog att vi skulle uppsöka läkare för att se så att det inte var något tokigt med det. Så vi fick träffa en distriktssköterska idag. Mycket trevlig tjej. Meja skötte sig som vanligt utan några större tårar. Lite jobbigt tycker hon att dra bort tejpen. Men såert var fint och ingen infektion i det så det var ju skönt..
Fick med oss tre små kompresser att byta av med. Lufta varje kväll och fortsätta tvätta med tvål och vatten så ska det snart läka ihop riktigt fint! 

Kanske så bäst att ringa till försäkringsbolaget också och anmäla skadan. Inte för att det kanske blir något, men då har man ändå gjort rätt från början!

Nu är Meja tillbaka på förskolan och leker precis som om inget har hänt!

Valborg

Trevlig valborg kära läsare!

 

Idag är jag trött och har en aning träningsvärk i både mage och insida lår.
Men tjejerna ska till förskolan idag. 9-14, vilket innebär att Ninja inte ska sova efter lunchen idag. Så idag ska vi cykla till förskolan. Vilja och Meja på egen cykel och Ninja får sitta bak på min cykel. Som hon längtat efter att få cykla till förskolan! Får ju självklart cykla hem sen också!

Själv ska jag försöka få ordning här hemma. Försöka planera in nån trevlig valborgsmiddag till familjen. Vilja säger tacos och Ninja säger pizza här bredvid mig när vi pratar dagens middag, men något trevligare vill jag nog ha!

Kaffet är uppdrucket så nu ska jag försöka få ordning på mitt hår. Blir alltid Bad Hair Day när jag somnat med blött håt! Tacka gudarna för plattången!

Nike och rosa från topp till tå

Maken tvingade mig att svira om till träningskläder medan barnen var ute och lekte med grannflickorna.
Sagt och gjort. Blev nike och rosa från topp till tå!

 
Därefter körde han slut på mig. Mage, rumpa och lår råkade ganska hårt åt. Inte mig emot då det är de områden jag känner mig minst bekväm med just nu. Efter ett tags fuskande och nada träning.
Så nu svider det i både magen och i ljumskarna. Men det är ändå en skön känsla. Kroppen skriker efter mer!

Nu badar barnen. Jag sitter här i köket och dricker lite protein. Inser även att jag måste köpa nytt. Bara att ge sig ut i djungeln och leta reda på något gott!