Disney klassiker #12

Kvällsmys pågår hos familjen Heikkilä!

Åter ikväll tittar tjejerna på Askungen. Filmen vi köpte igår. Ikväll är vi föräldrar med och myser framför filmen!

Det är riktigt mysigt!

Askungen är tjejernas 4de film i samlingen. Något de uppskattar väldigt mycket. Så vi får väl köpa en film i månaden så är vi snart ikapp!

Nu ska jag återgå till myset med familjen i soffan!

Lyckliga barn!

Efter att vi hämtar tjejerna hos farmor och farfar så blev det ett snabbt stopp på Ica Maxi för att köpa en film. Askungen! Tjejerna såg dem redan igår, men jag sa att jag skulle prata med pappa först. Och de lyssnade utan tjafs. Och kan man vara en duktig tjej så uppskattar vi det. Denna gång med en film!

När vi sen kom hem (maken släppte av oss då han själv skulle tanka upp min bil) så fick tjejerna hoppa i vattenpölarna vi har på våran gård! Något de var riktigt glada över!
Sprang och hoppade. Sparkade vatten.

De skrattade och (lycko)skrek så dant så grannen öppnade fönstret och sa glatt "De skrattar ju så de kiknar" Och så log hon lika glädjande som jag! Trevlig granne!

Blöta nog så fick de klä av sig i trappen för att sen tassa in i köket och äta lite plättar med sylt! Sen trippa in i vardagsrummet för att titta film!

Tänk att så lite (hoppa i vattenpöl) kan göra tjejerna så glada!

Älskade tjejer!

Omtänksamma vän!

Fick ett mess av min fina vän Carro (som jag saknat sjukt mycket då hon varit i Grekland). Där påminde hon mig om att Panduro hade 25% på ALLA varor. Enbart i helgen.

Tack gumman! Du är bäst!

Maken blev nog inte så glad över påminnelsen, men samtidigt så fick ju han säga lite av sitt också så han klagar nog inte så mycket ändå denna gång.

Så nu ska jag skicka efter min beställning. Blir mest så jag kan fixa detaljer till Ninjas blivande rum!
Åh, vad jag längtar efter varorna, även om jag ännu inte tryckt på att skicka beställningen!

Ni får se resultatet sen!