Fix och trix

Sitter på jobbet med två timmar lite drygt kvar att jobba. Är väldit lugnt och jag ser ut genom fönstret att det börjar mörkna till sig lite. Så tråkigt när det är mörkt när man åker hem.

Men hem ska jag inte idag. Utan jag ska plocka upp mamma och min brorsin Max. En vända till Tuna Park för inköp av present till Max ska göras. Lättare när han får välja själv.

Därefter blir det lite diverse inköp och fix inför helgen kommande kalas. Alla Mejas vänner ska ju få en liten godispåse med sig hem. Precis som Vilja vänner fick (det är exakt samma bjudna gäster) Vilket blir 16 påsar med lika gott, 2 stycken påsar med annat innehåll för Ninja och Liv. Dessutom 3 stycken små påsar med majskrokar, då det är små barn som inte har "åldern" inne för "godis".

Sen ska jag ta mig en sen fika hemma hos min vän Sanna. Ska bli väldigt tervligt, då det var länge sen det bara var hon och jag typ.

Tjejerna kommer att ha lagt sig när jag kommer hem idag, men det får jag ta igen i morgon då maken ska iväg på kvällen och så där.

Men nu ska jag hålla på lite till här på jobbet innan jag stänger ner för dagen. Återstår bara 1 ½ arbetsdag kvar på denna vecka, då vi stänger kontoret redan klockan 13.00 på fredag!

Och sen ska man hinna också..

Försöker få kläm på att vara både arbetade mamma och heltidsmamna på samma gång.

Att jag dessutom slutade sent idag gjorde inte saken bättre.. Men det går.

Kom hem 18.30. Hann lagom vara en stund med barnen innan de dök ner i säng.
Själv ställde jag mig och började göra maränger. Har ju ett alldeles önskat 3-års kalas i helgen. Då ska det hinnas bakas också!

Maken har åkt till gymmet. Så just nu sitter jag bredvid Mejas säng. Hon hostar så hon får ont. Både mollipect och hennes egna medicin är tagen, men verkar inte bita. Försökt bulla upp med kuddar så hon kommer lite högre, men hon hasar sig själv ner.
Risk för jobbig natt om inte medicinen hjälper. Men när hon är på fötterna så är hon ju så pigg så.

Vi får se hur morgondagen blir. Allt för min fina prinsessa!

Snart är första av två plåtar färdig. Så bara byta plåt och sen in till Meja igen. Hon vill gärna hålla handen!

45 minuter kvar

Om 45 minuter kvar så får jag åka hem. Ska bli riktigt skönt!
Slipper dessutom hämta hem vagnen då den fick stå kvar tills i morgon. Det underlättar en hel del kan jag lova er!

Nu ska jag se om det finns något att göra.
Sista timmen är alltid så dryg, då det ytterst sällan ens kommer in någon här på kontoret!