Emmaljunga Scooter 2.0 Polar Performance Black/Red

Igår blev vi med vagn igen. Den stundande förskolestarten för Ninja är på intågande (1,5 månader kvar). Och eftersom våra barn sover ute i sina egna vagnar på förskolan så vill jag ha en rejäl vagn som passar just för det. Och då passar inte riktigt Bugaboo Cameleon för det ändamålet. Så ny vagn fick det bli igår.

Vi valde en Emmaljunga Scooter 2.0 Polar Performance Black/Red.
Den verkar passa oss bäst, så jag hoppas att både vi och Ninja kommer trivas bra i den!Vi har använt vagnen idag till Ninja och hon verkar trivas i den. Hon har sovit gott i den under sina 2 vilor under dagen. Ute i det härliga vädret (stundom fint i alla fall). Så några protester har inte kommit! Känns mest skumt för mig att ha henne frånvänd, då jag nästan till 99% haft henne vänd mot mig. Det blir snart en vanesak =)

Och vagnar i överflöd vill vi ju inte ha (i skrivande stund har vi 3 stycken, då vi valt att ha kvar syskonvagnen ifall det krisar ibland). Så nu är det dags att säga farväl till våran älskade Bugaboo Cameleon. Den har verkligen varit den bäst vagn vi haft och jag vill egentligen behålla den. Men känns så dumt! Nu får jag göra den i ordning och lägga ut på Blocket tänkte jag. Så sorgligt!

Lägger alltså till denna vagn i våran vagnsamling under de 4 år vi haft barn (nummer 11 i ordningen)

iPad

Jag har den finaste maken man kan ha ♥ När jag låg inne på sjukhuset, och det inte såg ljust ut för mig att bli utskriven så beställde maken en iPad till mig. Han trodde att mobilen skulle bli jobbigt att umgås med (eftersom det var typ det enda jag orkade med). Men lagom till att han hade beställt den, så fick jag åka hem dagen efter. Så  jag fick mig en riktigt fin krya-på-mig-present av min make! Han är verkligen den bästa make som jag kan ha. Och den bästa pappan till mina barn! Helt perfekt helt enkelt! ♥

Tillbaka till vardagen?!

Hej där! Har ni saknat mig?

Nu är jag nog tillbaka till vardagen efter en stund semester. Våran semester blev inte den bästa tyvärr så det blev tokigt med att jag blev inlagd på sjukhuset i en vecka. Men, det gör inget. Vi fick ta några prövningar, som faktiskt kanske var bra i vardagen också. Fast jag helst av allt ville vara hemma och ha det underbart med familjen!

Vi åkte aldrig iväg till sommarstugan i finska norrland. Vi vågade helt enkelt inte chansa ifall jag skulle bli dålig igen. Så ett par nätter i svärföräldrarnas hus på landet fick bli våran lilla semester. Det var underbart. Bo med våra katter, grilla i stort sett varje dag. Ja, det var behövligt!

Borta bra, men hemma bäst!

Nu tar vi dagarna som de kommer. Oplanerade helt enkelt. Pratar på morgonen om vad som ska hända och så kör vi efter det!

Denna förmiddag ska vi spendera ute på Mummi och Ukki. Rickard är redan där, då han ska hjälpa dem att bygga nått. Va det lyfta taket eller så?! Jag minns inte. Men vi tjejer ska snart göra oss redo att åka ut vi också. Men vi ska måla tjejernas lekstuga som Mummi och Ukki låtit bygga upp på tomten. Tjejerna är riktigt nöjda över den. Älskar att leka i den! Mummi och Ukki vet exakt hur man ska göra tjejerna glada =)

Eftermiddagen blir lugn. Maken ska återigen till sjukhuset för sin hals. Att han aldrig ska få vara frisk länge. Stod ju i journalen att om han skulle få tillbaka sin halsböld så skulle det bli akut operation, men igår så tyckte läkaren att de skulle avvakta tills idag. Ja, vi får väl hålla våra tummar då!

Nu ska vi tjejer äta lite frukost här hemma. Sen bär vi oss iväg! Blir nog några tidinställda inlägg under dagen. Har ju trots allt hänt lite grann i alla fall medan jag varit borta från bloggen =)

Hoppas att ni haft er en härlig vecka! Och att eran dag kommer blir kalasbra den också!