Fredagsmorgon!

Det var rätt skönt att vakna upp idag trots natten inte gick som jag ville. Meja sov väldigt oroligt. Oftast är det maken som går in till henne så somnar hon om direkt. Det tog säkert 30 minuter för mig att få henne till sömns igen. Då hade jag själv varit vaken och kunde inte somna om. Meja kom dessutom in till mig redan 05.50 men vi låg och kramades länge innan vi klev upp med Ninja 06.20. Vilja tog sovmorgon till 06.50!

Har startat min förmiddag i tvättstugan. Mindre kul. Frukostgröten är i alla tjejers magar och disken är fixad.
Jag njuter nu av en kopp kaffe. Lite lagom lätt förbannad på vårt internet hemma via Tele2 för det funkar inte. Suck! Tur att man har mobilen och Telenor!
Lite svårt att uträtta ärenden via datorn när det inte finns något i termer. Men jag får försöka ändå!

Nu ska vi fortsätta här hemma innan vi åker till Ica Maxi för att handla till helgen!

En trött mamma..

Det är en trött mamma som går och lägger sig nu.

Tjejerna har inte riktigt varit på sitt bästa humör efter förskolan idag. Ninja har dessutom gått runt och skrik-gnällt. Inte alls trevligt att lyssna på.

Att tankarna dessutom hann flyga runt i mitt lilla huvud när jag var uppe på sjukhuset för att besöka maken, som blev sen till operation vilket innebar sen från uppvak. Förtvivlad fru som inte hade nån aning om vart maken var i 1 timme. När jag väl fick pussa och krama maken släppte allt och jag fick huvudvärk!

Hämtade tjejerna hos mamma. Åkte hem och gav dem gröt. Läste saga och pussade dem alla tre god natt!

Hunnit göra rosa maränger inför Ninjas kalas på söndag.
Målat två krukor i brist på annat. Även om det nu finns massor att göra här hemma, men varken suget eller orken finns knappt.

Jag tar nya tag i morgon då jag förhoppningsvis får hem min make!

God natt!!