Nya vänner..

Idag har jag och tjejerna fått oss nya vänner =)

Vi tog oss till Eskilsparken för lite lek. Kom dit och såg att Malin och hennes döttrar Moa och Liv var där. Mina tjejer sprang ju givetvis iväg och lekte direkt så jag passade på att stå och prata med Malin. 
Efter en stund ville Moa gå hem så då frågade Malin oss om vi ville följa med hem till dem och leka. Det ville vi gärna göra.

Så vi spenderade strax över en timme hos dem. Tjejerna lekte så glatt med Moas leksaker. Moa var mer intresserad av lilla Ninja istället. Hon fick både puss och klapp. Så gullig liten tjej!

När vi åkte därifrån så pratade Vilja och Meja väldigt mycket om Moa. De vill gärna åka dit igen och leka. Så det kändes riktigt roligt.
Jag och Malin hann med en kopp thé och en massa snack. Det var mycket trevligt.
Ser fram emot att få träffa dem igen. Ska absolut höra av mig nästa gång jag besöker parken (då de bor ett stenkast därifrån och kan komma dit dem också)På eftermiddagen passade jag på att kratta uppfarten igen. Denna gång tog det 1½ timme.
Så nu är jag uppladdad inför kvällens pass i badmintonhallen.

Imorn är jag nog död =)

På återseende!

De trotsar och håller ihop!

När utbrotten är som värst.. Går jag ner för trappen, stänger dörren, andas och tar nya krafter.

De håller ihop. Får den ena utbrott så får den andre utbrott. Allt för att hålla ihop. Det är något med syskonkärlek va?! Det är så underbart att se att de tar hand om varandra. De är måna om varandra.
Tyvärr gör det bara att utbrotten är dubbelt så jobbiga för mig. Trots är inget att leka med. Ska trotsen dessutom sitta i hela tiden då deras "trotsåldrar" går i varandra?

Till slut rinner det bara tårar från mina kinder. Jag låter de vara. De får skrika. Kasta leksaker. Jag tittar bara på. Låter deras utbrott gå över av sig själv. Utan att jag ens öppnar munnen. Bara tittar på.
För jag vet till slut inte hur jag ska hantera det. Hur gör man?

Det är tufft. Speciellt eftersom utbrotten enbart verkar komma när jag är ensam hemma med alla tjejer.

Idag. Allt jag ville var att de skulle städa på sitt rum så jag kunde få dammsuga. Därefter skulle vi åka till en lekpark och leka. Köpa plättar till lunch (eftersom de ÄLSKAR plättar med sylt och grädde..) Allt för att våran dag (som började jätte bra) skulle fortsätta vara så bra hela dagen.

Men det gick fel. Skulle aldrig bett dem städa rummet. Skulle bitit ihop och gjort det själv. Så känns det. Även om det är deras "uppgift" att städa rummet om jag ber dem att göra det (uppgift på ett barna-vis eftersom de städar fint på dagis utan problem...) Skyller morgonens utbrott på mig själv. Straffar mig själv.

Jag tar nya tag. Åker iväg med tjejerna fast jag anser att det är fel (jag belönar ju dem med något roligt ändå, trots att de fått utbrott och egentligen kanske inte "förtjänar" att hitta på en massa skojiga saker). Men jag vet inte annars vad jag ska göra! Vill helst inte bara sitta här...

Hur hanterar/hanterade ni trotsen? Tips mottages mer än gärna!Bästa vänner! Syskon för alltid!
♥♥♥

Ny vecka med nya tag!

Hej där!
Hade ett litet avbrott från bloggen i helgen. Det var riktigt skönt. Så nu är jag tillbaka med nya tag =)

För att sumera helgen på lättast sätt så... Vi gjorde inte ett skit =) Och det var riktigt skönt faktiskt. Inga måsten eller krav. Vi bara va.
Fick mysigt besök av Alex på lördagsförmiddagen. Vi drack kaffe och hon gosade med alla 3 tjejer. Vilja fick henne att läsa saga bland annat =)
På eftermiddagen passade vi på att baka kakor. Vi har ju en liten tjej som fyller 2 år i veckan ♥
Söndagen bestod av att göra den sista detaljen till Ninjas inbjudnigskort till dopet (äntligen) Nu ska de bara delas ut! Sen packade vi ihop våra saker och åkte hem vid lunch.
Helgen avslutades med ett mosterpass i badmintonhallen för min del. Killarna (hjärtat mitt, Dario och Putte) körde järnet av mig. Det var riktigt tufft. Men skönt =) Kroppen sa upp sig efter passet i alla fall. Och det är väl så det ska kännas va?!

Morgonen är ju här nu. Meja ville gå upp sjukt tidigt, jag blundade och vipps så var Vilja också vaken. Så idag var en sån morgon som jag bara ville dra täcket över huvudet. Men jag vill verkligen starta med en positiv inställning. Det var bara att kliva upp. Att starta tidigt på morgonen med en positiv inställning gör mycket =)
Tvättmaskinen är redan igång. Har plockat i vårat sovrum och lite annat.

Nu dricker jag en kopp kaffe. Ska strax gå ner och ge tjejerna frukost.
Får se vad förmiddagen ger oss idag. Funderar på att vara ute i alla fall eftersom vädret är riktigt fint!

Hoppas att ni får en härlig start på denna vecka ni också!
Vi hörs!