Sömntuta!

Ninja var verkligen en sömntuta i natt. Jag klagar inte =)

Hon fick för sig att somna extra tidigt igår. Redan 19.15. Jag trodde givetvis att hon skulle vakna igen och vara vaken hur sent som helst. Men när hon inte hade vaknat 21.15 så tog jag tillfället i akt och somnade jag också.

03.45 började Ninja gny för mat. Så låg hon fint och åt i 15 minuter innan hon somnade om. 07.25 vaknade hon nu för morgonen!

Är det något som hon nu tänker göra till en rutin? I så fall blir jag glad =)

Min alldeles egna sömntuta!

Pepparkakshus-fix!

Idag blev det äntligen dags att fixa ihop ett pepparkakshus med mina tjejer.
Kan ju då lova er att jag absolut inte skulle bli anställd på Amarant för att pynta pepparkakor i alla fall. Jag och kristyr gick väl inte riktigt hand i hand. Men det är som sagt första gången som jag själv gör pepparkakshus så jag hade inga större förhoppningar =)

Men tjejerna satt otåliga vid matbordet och väntade på mig. Mamma hjälpte mig hålla koll på det smälta sockret. Meja väntade nog mest på godiset =)

Tjejerna tog en godisbit var och pekade vart godiset skulle sitta så satte vi fast det med kristyr. Ville inte hålla på med varmt smällt socker i deras närhet.

Tjejerna blev i alla fall mycket glada över att få fixa pepparkakshus. Nu står det fint på en bricka och väntar på att vi ska pyssla mera. Hitta något vi kan använda som snö. Vi ska pyssla snögubbar på fredag och så ska jag försöka få till en liten julgran. Så får vårat lilla snölandskap se ut när vi är klara.. Tror vi =)

Vi pyntade dessutom några pepparkakor också =) Dock har Meja, Vilja och Max ätit några så vi hade bara 3 kvar när jag skulle fota!

Här nedan kommer några bilder från vårat lilla pepparkakshus-fix!

Tisdag!

Natten gick bra ändå. De vaknade som vanligt 05.45 (tror de har en inbyggd väckarklocka just då) Går ju inte att stänga av den så de sover längre.
Men vi är pigga och glada!

Idag är det dags för dagis för mina stora stjärnor. De har längtat kan jag lova!

Jag och mamma hämtar upp min mormor och åker till Åsby Handelsträdgård i Hallstahammar. Det var länge sen jag träffade min mormor. Mormor blev riktigt glad när jag ringde. Det värmer hos mig!

I eftermiddag kör vi pepparkakshus tillverkning. Blev lite tokigt igår då tiden inte räckte till.

Vädret är inte det bästa men jag är på bra humör ändå :)
Ha en bra tisdag kära läsare!!