Redo för krasch i sängen..

Huja mig vad denna eftermiddag har varit effektiv.
Tyvärr märks det även på min rygg och min foglossning =(

Jag har städat, diskat, plockat och återigen tvättat. Har suttit ner i kanske 20 minuter nu. Ryggen värker men jag ser ett ganska så rent hem. Önskar dock jag kunde dammsuga och torka golven också, men tjejerna är lite för lättväckta för att dra igång den röda faran (dammsugaren..) Så det får avvaktas med tills imorn.

Syster Linn hämtar upp mig och Meja strax efter nio imorn så följer hon med som moraliskt stöd för mig och Meja till kirurgen imorn. Ska ta och packa skötväskan innan jag lägger mig. Nån muta måste jag ju ha med till Meja. Får bli påsen med Riskakor från SmåFolk och så en festis. Då kanske hon är nöjd under läkarbesöket.

Nehe.. Ta och göra det sista innan jag är helt redo för en krasch i sängen.

(Detta tråkiga inlägg blev det sists inlägget i Mars 2011)

Effektiv stund..

Efter en mycket slapp förmiddag, med en grinig Meja, så har jag nog tagit igen det mesta jag missade i förmiddags förutom plugget då. 2 maskiner tvätt har blivit tvättade. Ena har till och med hunnit torkat, den andre är i torkskåpet nu. Har dock 2 maskiner till att tvätta, men jag har ju hela eftermiddagen på mig =)

Disken är också fixad. Mellis är intagen. Så nu leker tjejerna glatt ihop.

Jag har hunnit packa 2 kartonger, dock inte så jobbigt då det bara handlade om sängkläder, gardiner och så lite spjälsängskläder som fick packas ner i en kartong som jag märkte med Bebis. Så den kan vi packa undan i förrådet ett tag så slipper den ta plats i huset till en början, när vi faktiskt inte behöver dem.
Sparade en varsin uppsättning sängkläder till alla sängar. Så jag i alla fall kan byta en gång till innan flytt. Vi lämnar över lägenhetsnycklarna den 26 april till de nya hyresgästerna.

Nu blir det att plocka upp mössor och vantar som ligger utspridda över hela hallen. Tjejerna har någon dragningskraft till att riva ut allt i byrån där så.. Sen ska det dras ett varv med dammsugaren där. Ska försöka hinna med köket och matdelen också. Känner inte för att slita ut mig, men det behövs ju verkligen dammsugas ofta tyvärr.

Syster Anni kommer hit och äter mat med oss idag. Ska laga Pasta Bolognese och det är ju hennes favorit =) Maken min åker direkt till jobbet från jobbet så han kommer inte hem till middag. Vilja blev glad när moster Anni ska komma på besök!! Så nu längtar hon =)

Dags att fortsätta här hemma då..