Godmorgon mitt i veckan!

Onsdag och det är ju mitt-i-veckan dagen. En ganska tråkig dag i vanliga fall. Säkert tråkig idag också Det visar sig.

Sov jätte illa i natt. Hade ett tryck över bröstet typ hela natten och trycket fortsätter att sitta i. Känns lite lagom mysko sådär. Men men.. Bara att ignorera och busa runt med tjejerna idag.

Eftersom Vilja missar påskfirandet så ska jag kika runt i nätet om jag hittar något lätt påskpyssel som vi kan pyssla med här hemma. Har ju lite saker, fast ändå inte så mycket.
Blir säkert jätte bra. Till lunch har jag bokat in våffeljärnet. Lite lagom vårigt sådär idag =) Det är ju mulet ute så då får vi våra oss här hemma istället.

Imorn är det dags för sjukhuset för Vilja. Har världens klump i magen. Orolig sådär. Kanske därifrån trycket i bröstet kom? Men älsklingen slutar 11.15 imorn så han hinner hem i god tid. Bör åka härifrån senast halv ett tycker jag. Hatar att vara sen och behöva stressa.

I eftermiddag ska vi förmodligen köra möblerna till Anni och Jocke. Skönt att bli av med dem. Men samtidigt lite tråkigt. Men nu gör vi som sagt lite förändringar tills vi flyttar så det är ju spännande.
Anni skulle höra med mamma om hon kunde titta till tjejerna så länge.

Nej, nu ska Vilja få på sig lite kläder. Hon är den enda som går i pyjamas fortfarande.
Sen ska jag vara duktig och hänga tvätten som jag har kört nu på morgonen. Lite lagom effektiv sådär =)

Hoppas att ni får en bra mitt-i-veckan-dag!

En bra dag trots allt

Viljas feber försvann helt plötsligt. Konstigt. Men jag är mycket glad över att den är borta.
Typiskt att hon blir hemma från dagis imorn i alla fall. Stötte på en av Viljas bästa lek-kompisar från dagis och hennes familj på affären. Dagis ska tydligen ha påskfirande imorn. Barnen ska vara utklädda i den mån det går och så ska de äta påsklunch. Fy va tråkigt att Vilja missar detta.
Vi får nog försöka påskmysa här hemma istället.

På eftermiddagen tog vi oss en promenad ute på gården, här vi bor. Vilja fick gå själv så Meja kunde sova i Buggan. Den sover hon strålande i. Mamma har lovat att hjälpa mig att klippa till fårskinnsfällen så att den passar till Buggan. Tur att man har två. Ska nog klippa till den andre så den passar Viljas del i syskonvagnen. Då kan jag ju flytta med Mejas fäll hit och dit ungefär.

Jag och Vilja fick äta middag ensamma idag. Rickard jobbar över. Förmodligen skulle de jobba över tills det blev mörkt ute. De har inga lampor på bygget så efter mörkets intrång kan de inte jobba mera. Typiskt att det skulle börja bli ljusare om kvällarna nu då. Han är fortfarande inte hemma. Och han skulle ringa när han satte sig i bilen för att komma hem. Sen tar det ju ett tag eftersom han jobbar ju i Västerås. Bygger mitt mecka i nyformat. Med andra ord IKEA Erikslund. Duktiga älskling jag har. Så stolt han kommer vara sen när han måste gå där flera gånger i månaden.

Ska alldeles strax lägga Vilja för natten. Meja var lite svår idag så då fick Vilja vara uppe en stund till. Blir lite tokigt när vi alla sover i samma rum. Men det dröjer ju inte så länge till =) Härligt.
När Vilja sover ska jag måla det sista lagret färg på mitt pyssel som jag håller på med just nu. Det ena fick en vända färg på sig i förmiddags så den är klar nu. Så stiligt så! Himla nöjd är jag i alla fall och jag ser fram emot att få fixa till när vi flyttat sen.

Har ni haft en bra dag idag?

Bambinos nya napp

Surfade runt lite på Facebook idag och kom in på Bambinos fan-sida. Blev ju genast ett fan. Älskar verkligen deras produkter till tjejerna.
Kommer garanterat att köpa flera och mera av Bambinos utbud till både Vilja och Meja.

Men medan jag strosade runt lite på deras sida så fick jag se att man kunde få testa en ny napp. Bara sådär!
Det ända man behövde göra var att bli fan av dem. Och det hade jag ju redan blivit innan jag såg =)
Så jag gjorde som det stod och väntar nu med spänning på denna nya napp.
Meja har redan denna vita napp (dock med silikon, ej latex) med en orange elefant på och den tar hon väldigt bra. Vilket jag tycker är skönt. Eftersom hon har haft stoooora problem med att ta napp tidigare. Så hon ska ju självklart få den nya nappen när den trillar in i brevlådan. Får ju självklart köpa en ny napp till Vilja sen så blir det rättvist!

Om du är medlem på Facebook tycker jag helt klart att du ska bli ett fan av Bambinos sida och på så vis även få testa en ny napp. Ja, men det vill säga om du har något barn =)Verkligen kul och uppskattat (i alla fall från min sida) att Bambino har såna här roliga saker för sig =) Det tackar jag för! Kommer absolut att hålla koll på flera roliga erbjudanden och så vidare! Detta är nog dagens roligaste!