Under vårat tak..

..bor det två små änglar.. Dessa änglar har ett varsitt rum.

Viljas rum:
                   

Mejas rum:
              

Duktiga jag =)

Idag har jag varit duktig.. Lite i alla fall.
Startade morgonen med att tvätta tygen på tjejernas bilstolar (har lånat ut bilen över dagen så då passade jag på eftersom stolarna ändå var urtagna) så nu ligger tygen vid sina stolar på balkongen för torkning. Ska dessutom spola av sparkskydden i badkaret tänkte jag. Så imorn käll för älskling åka iväg och storstäda bilen. Dammsuga och så vidare. Så har vi en snygg och ren bil när vi åker på semester sen. Härligt!

Har dessutom hunnit tvätta två maskiner till med tvätt. En maskin är igång nu så..

Så nu ska jag ta mig i kragen och fixa till disken lite snabbt. Meja ligger och sover. Sen ska jag göra det omöjliga. STOOOOOR städa bushjärtats rum. Hon går ju sista veckan på dagis nu innan ledighet så nu måste jag rensa lite i hennes rum. Lägga leksaker där de ska vara och så vidare. Kommer nog bli bra när det är klart.
Skulle dock behöva åka till IKEA och köpa några fler leksakbackar till henne.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan börja. Lika så bäst medan lillterrorn sover =)
Hoppas att ni får en fin dag mina kära läsare!

Att resa med små barn..

Har nu insett att det typ bara är 16 dagar kvar tills vi åker till stugan på semster. Vet ni hur underbart skönt det ska bli? Massor kan jag lova..

Men om mina trista dagar här hemma, udangömd från solen, så knåpade jag ihop en packlista till tjejerna. Frågade älskling igång om vi skulle ha med släp =)Ja som sagt.. Massor att packa ser jag. Men det är nog inte så mycket som det ser ut.
Har räknat på kläder till tjejerna i 8 dagar. Finns ju tvättmaskin där uppe också. Har inget direkt hemgångsdatum egentligen. Vem vet, vi kanske stannar kvar där en extra vecka och bara njuter eller så åker vi hem efter en vecka, men med oss så vet man aldrig =) Vi tar dagarna som de kommer helt enkelt. Det är väl så man har semester va?

Dessutom blev inte min lista heller så himla kort, men ja.. Sånt man får ta helt enkelt. Är ganska så överlycklig över att vi valde att byta bil tidigare i år. Behövs ju nu kan jag lova. Stort och bra packutrymme är det ju också nu. Helt perfekt för oss. Väljer att ta med oss Phil&Teds vagnen till stugan. De får dela vagn helt enkelt. Får väl turas om att sitta uppe och nere =)

Längtar som tusan tills vi ska åka. Dock vet ju folk vi känner hur Meja kan vara i bilen. Det ser jag inte direkt fram emot, men i det stora hela så längtar jag som tusan. Ska bli såååå spännande att träffa tomten också (japp, mitt i sommaren träffar vi tomten) Får se hur tjejerna reagerar!!

Åhhh.. Lovely semester på väg snart!